Writer R.FADJRIE RAHMANSYAH


20140119_IMG_0252

PUSER BUMI ( Cirebon Nagari )

Puser Bumi ning gunung Djati
Pusat Segara Mulya Bhuana Djati
Siti Mulya Kagungan Ing Jaman Kina
Dodokhane Para Wali lan Petapa

Puser Bumi Ning Gunung Djati
Panggonane Semar Nagamula Ngayomi
Kasunyatan Hyang Ismaya turut hampa
Ing Mayapada saking Tahta Swargaloka

Puser Bumi Puser Bumi
Prasastine Serat Purwa Jagat Sirri
Puser Bumi Puser Bumi
Pangrumpaka Sembah Kaula ing Gusti

Puser Bumi ning Gunung Djati
Petilasan Sang Mursyid Guru Haqiqi
Angababar Wahyu Djati Kanjeng Nabi
Mustakyoni Rosul Wali Insan Kamil

Puser Bumi Puser Bumi
Pancer Simar Marifat Agung Sejati
Awit Akhir Cahya Mulya dalan Bakti
Pitunduh Sespuh dadi dalan Suci

Puser Bumi Puser Bumi
Pinunjuk Nur Cahaya Mulya Caruban Nagari
Panggelaring Dawuh Titah Sobdo Gusti
Pembabaring Piwulang Rahasia Azali

* ( didecated for people of caruban nagari